OLD Bedrijfsfitness

Mido personal gym

Bedrijfsfitness

Vitaliteit speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving en daarmee ook binnen het bedrijfsleven. MiDo Personal Gym biedt nu ook bedrijfsfitness aan. Vind jij de gezondheid van je werknemers belangrijk of wil je aan je gezondheid werken en sporten via je werk? Dan is samenwerken met of trainen bij MiDo Personal Gym wat voor jou.

Waarom MiDo Personal Gym?
MiDo Personal Gym biedt een totaalpakket aan en richt zich op training, voeding, mindset en lifestyle. Het beleid van MiDo Personal Gym is gebaseerd op het verbeteren van de 6 domeinen (stress, slaap, voeding, immuunsysteem, ademhaling en bewegen). Hierdoor zorgen wij voor een blijvend resultaat van gezondheidsbevorderende aspecten. MiDo Personal Gym biedt professionele en persoonlijke begeleiding aan van hoge kwaliteit. Wij zijn geen massale overvolle sportschool en er wordt getraind in kleine groepjes (max 8 personen). Er kan gebruik gemaakt worden van bedrijfsfitness en teambuilding events.

Mido personal gym

Gezondheidsbeleid en voordelen (werkgever)

Met het gezondheidsbeleid wordt een samenwerking aangegaan tussen MiDo Personal Gym en jouw bedrijf om de gezondheidstoestand van de werknemers te bevorderen, zoals hierboven is besproken. Verder heeft het gezondheidsbeleid ook fiscale voordelen voor het bedrijf. Voor de werkgever is bedrijfsfitness kostenneutraal. Het kost dus niks extra’s. Het belastingvoordeel is voor de werknemer en als werkgever bied je hiermee een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde aan.

Het doel van ieder bedrijf is om zo fit mogelijke werknemers te hebben, zodat een optimaal bedrijfsresultaat behaald kan worden. Een goed gezondheidsbeleid draagt bij aan het behalen van dit doel en heeft zowel voordelen voor de werknemers als de werkgevers. Dat betekent; minder ziekteverzuim, hogere productiviteit, hogere vitaliteit. Genoeg redenen dus om de werknemers te laten bewegen!

Om het bedrijfsleven gezonder en vitaler te maken biedt MiDo Personal Gym Bedrijfsfitness en Teambuilding events aan. Zie hiernaast.

Bedrijfsfitness

Bedrijven kunnen zich inschrijven via MiDo Personal Gym en kunnen daarbij gebruik maken van de werkkostenregeling.
De bedrijven ontvangen via onze administratie een maandelijkse factuur met daarop alle leden die bij MiDo Personal Gym trainen.

Teambuildings events/ workshop & clinics

Een éénmalige training of teambuilding work-out verzorgd door MiDo Personal Gym? Daarvoor kan je aankloppen bij ons. De trainers van MiDo Persnal Gym worden regelmatig ingezet bij teambuildingsactiviteiten, deze kunnen bij MiDo Personal Gym of bij de klant zelf op kantoor gegeven worden.

Onze partners

Driving technology for leading brands
X
X