Over ons

over ons

Werk samen met onze personal trainers en bereik maximaal resultaat!

Durf jij te investeren in jezelf?

Bij MiDo Personal Gym richten wij ons op de fysieke en mentale gezondheid. Dat doen wij door te specialiseren op vier componenten: Training, voeding, mindset en lifestyle. Hierdoor kunnen wij van jou een gezonder en vitaler mens maken.

Jij bepaalt de doelen die jij wilt halen en wij gaan samen een traject voor jou samenstellen. Wij ondersteunen en motiveren jou en zullen jou door die moeilijke momenten heentrekken. Je zal al snel merken dat je zichtbaar resultaat ziet en voelt, zowel fysiek al mentaal. Zo word jij de persoon die jij altijd hebt willen zijn en zijn wij trots dat wij jou hierbij hebben mogen begeleiden. Daar doen we het voor!

 

Waar het allemaal begon

Het sporten zat bij Mike en Dominique altijd al in het bloed. De eigenaren van MiDo, die tevens neven van elkaar zijn, hebben beide op jonge leeftijd op landelijk niveau geschaatst. In der loop van tijd heeft Mike zijn schaatscarrière ingeruild voor het boksen waar hij uitgegroeid is tot Nederlands kampioen in zijn gewichtsklasse.

In de jaren daarna hebben beide heren besloten om zich op te leiden als Personal Trainer. Nadat zij samen in meerdere sportscholen en -studio’s hebben gewerkt, hebben zij samen in 2016 besloten om MiDo Personal Gym te starten. Inmiddels is Mido Personal Gym uitgegroeid met een sterk team van Personal Trainers die elke dag voor alle leden klaar staan.

 

Prijswinnende Personal Gym

Over de afgelopen jaren heeft MiDo Personal Gym vele prijzen weten te pakken. Vanaf 2017 is MiDo Personal Gym onafgebroken uitgeroepen tot beste Personal Gym in regio Velsen! De filosofie en het concept die Mike en Dominique hebben, wordt nu zichtbaar beloond en gewaardeerd onder alle leden. De aankomende jaren wil Mido Personal Gym zich verder inzetten in het verbeteren van het aanbod en zijn er al plannen voor het uitbreiden van de locatie!

ons team

mike
Eigenaar & Personal trainer
dominique
EIGENAAR & PERSONAL TRAINER
joey
Personal Trainer
Jeffrey
PERSONAL TRAINER

Bekend van ...

Verkozen tot beste fitnessclub/sportschool & personal trainer van Gemeente Velsen 2017-2018 / 2018-2019 / 2019-2020!

Lid van de Nederlandse Boksbond

Bekend van: Boxing Stars
MiDo Personal Gym traint de BN’ers voor het RTL programma Boxing Stars!

Klaar voor de start?

Of weten welk abonnement het beste bij jou past?

X
X